Over ons
Het verhaal over de Liefde voor Vers en het Vakmanschap
Marc Kraakman is een ouderwets geschoolde banketbakker met een liefde voor verse ingrediënten. Hij volgde verschillende opleidingen; de St. Hubertus vakschool te Amsterdam en de Vakschool Wageningen. Maar tijdens zijn werk bij gerenommeerde banketbakkerijen als Huize van Wely en Hotel Pulitzer in Amsterdam wakkerde zijn liefde voor verse ingrediënten echt aan. Marc leerde dat het ware vakmanschap zat in het werken met de beste grondstoffen. Of zoals Marc zegt; ‘Met goede ingrediënten en het ambacht in de vingers, krijg je de mooiste producten. Een banketbakker kan zeker zonder gekke toevoegingen. Dus maken we banket zonder toevoegingen. Want het is zoveel lekkerder!’
Na het werken voor verschillende werkgevers, zijn Marc en zijn recepten een nieuw avontuur begonnen met de bakkers van Bakkerij Jolo. Waar nu elke dag krakend verse lekkernijen uit de oven komen en exclusief bij Jumbo Supermarkten verkrijgbaar zijn.

Goed te weten
Wat maakt bakkerij Kraakman zo Bijzonder?
Onze ouderwets geschoolde banketbakkers werken alleen met de meest verse ingrediënten. Want zij proeven het verschil, dus jij ook.
Ons Ambacht
Vers Banket
Hoge Kwaliteit
Goed Cadeau
Op visite? Goed idee; Neem een waanzinnig lekker koekje mee!
krakend vers
Bakkerij Kraakman staat voor Krakend Vers

Over ons
Koffietijd
Boterkoek-blokjes
Weespermoppen
Sprits
Fries Dumkes
Ontbijtkoek
Gemberkoek
Kandijkoek
Groningerkoek
Verwennen XL
Kokosmakronen
Bitterkoeken
Romeo’s
Jan Hagel
Jodenkoeken
Kokosbonkjes
Cake
Roomboter cake
Roomboter marmercake